Lad os ringe dig op med et tilbud​

Referencer

​Kære Stinne...
​"Personligt er jeg meget tilfreds med jeres service og også kvaliteten. Du skal have stor ros for dine positive måde at være på når jeg har henvendt til Danneskjolds Ejendomsservice."

​Med venlig hilsen
Elisabeth Franke Larsen
​E/F Øster Søgade 10

​Kære Stinne...
"Jeg er meget tilfreds med den service, I yder. Det er sjældent, jeg selv møder jeres personale, men har kun hørt godt om dem. Jeg har intet at udsætte på kvaliteten af jeres service. Især synes jeg, at den månedlige inspektion og afrapportering er guld værd.

​Jeg har i det hele taget intet at beklage mig over, jeg er virkelig meget tilfreds med jeres service og den aftale jeg har med jer."


​Mange hilsner
​Kristine Kong
​Oscars Gade 4

"​Danneskjold Ejendomsservice er altid på pletten i det øjeblik vi har brug for hjælp til en specialopgave, og intet job har vist sig for svært. Vi er især tilfredse med den gode finish og de nøjagtige servicerapporter som sparer ejendomsadministrationens tid"

Moses Kromann
​Ejendomsadministrator Gentofte-Frederiksberg Ejendomsselskab

"Helt overordnet så synes jeg vældig godt om firmaets aktive måde at henvende sig på. De er selv opsøgende i forhold til ris/ros. Den kontakt synes jeg er meget vigtig!

​Hvad angår rengøringen helt konkret, så kan jeg tydeligt se at det er langt langt bedre end hvad vi tidligere har haft af rengøring. Jeg er derfor meget tilfreds"


Baker Street Andelsboligforening

​"Vi er meget tilfredse med Daneskjolds arbejde med rengøring og håndtering af forefalden arbejde på vores ejendom. Rengøringen er altid udført til tiden og med en langt højere standard, end vi tidligere har oplevet. Stinne udfører kontol af det udførte arbejde, og hun er som oftest på forkant med småjusteringer, før end det bliver til gene for os.

Alt i alt foregår arbejdet uden vi bemærker det - hvilket er vigtigt for os som bestyrelse, da det gør vores arbejde nemmere"

​Hurtige hilsner
Line A/B
​Gammel Kongevej 84

Få et uforpligtende tilbud tegnetpil

Udfyld ​nedenstående formular og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

Danneskjolds Ejendomsservice ApS

CVR: 32354483 

Adresse

Rønhaven 9, 2500 Valby

Telefon 28 96 42 50

Quickmenu