Lad os ringe dig op med et tilbud​

Viceværtsservice af højeste kaliber

At være vicevært er et erhverv som de færreste kan administrere. En vicevært skal være alsidig, fleksibel og dygtig på rigtig mange områder. Danneskjold Ejendomsservice tilbyder en viceværtsservice, der har den højeste kvalitet, og hvor du kan være sikker på, at vores vicevært er faglært og dygtig.

Vicevært der skaber et godt miljø med viceværtsservice

Et godt miljø for din ejendom er vigtig. Det miljø kan en god viceværtsservice sikre, hvis den foregår under professionelle forhold og rigtige omstændigheder. En vicevært skal være hurtig, grundig og ikke gå på kompromis med miljøet.

Disse ting kan være svære alle at opfylde, men hos Danneskjold Ejendomsservice gør vi det. Det skyldes blandt andet, at vores fagfolk ved hvilke værktøjer og redskaber, de skal bruge i den givne situation. Det giver dig en stor tryghed, og det er sådan, det er at være kunde hos os.

​​

Kontakt os hvis du mangler en vicevært

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for at få en vicevært ud til dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udfører viceværtsservice i både Valby, København og på Frederiksberg. Skulle du have hovedsæde i et af disse områder, så lytter vi gerne til, hvad du har at sige, hvorefter vi kan vurdere, om der er brug for en vicevært. Vi kan kontaktes på telefon 28 96 42 50.

Få et uforpligtende tilbud tegnetpil

Udfyld ​nedenstående formular og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

Danneskjolds Ejendomsservice ApS

CVR: 32354483 

Adresse

Rønhaven 9, 2500 Valby

Telefon 28 96 42 50

Quickmenu