Kontorrengøring

Hvis I står og mangler rengøring af jeres kontorlokaler, så er vi hos Danneskjold Ejendomsservice det helt rigtige valg. Vi tilbyder en kontorrengøring, som 96% af vores kunder vil anbefale videre til familie og venner. Det vidner om, at vi har en høj kvalitet, og det er vi meget stolte af.

Erfarne medarbejdere giver en fantastisk kontorrengøring

Medarbejderne har alle været hos os i mange år og vi har i gennemsnit 30 års erfaring. Det betyder, at de har stor erfaring med kontorrengøring og på den måde sikrer dig det bedste resultat.

Vi er vant til at udføre kontorrengøring på mange forskellige kontorer rundt omkring i Storkøbenhavn, og derfor findes der heller ikke den opgave, som vi ikke kan klare. Vi anvender kun miljørigtige rengøringsmidler, som er gavnlige for dit kontor, og vi tager vores arbejde og ansvar meget seriøst.

​Vi udfører tit tilfredshedsundersøgelser hos vores kunder der får udført kontorrengøring. Denne kvalitetskontrol sikrer at vi kan holde vores høje kvalitet. Er der i denne forbindelse ting der ikke er udført med det bedst mulige resultat kommer vi selvfølgelig ud og retter op på det.

​Ring gerne for at høre nærmere

Vi holder til i Valby, Frederiksberg, København og resten af Storkøbenhavn og laver gerne en kontorrengøring hos dig. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om os, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 28 96 42 50. Vi fortæller gerne om os selv og giver et uforpligtende tilbud på kontorrengøring med på vejen.