Vi samler på glade kunder

Læs vores referencer her

Danneskjold Ejendomsservice er altid på pletten i det øjeblik vi har brug for hjælp til en specialopgave, og intet job har vist sig for svært. Vi er især tilfredse med den gode finish og de nøjagtige servicerapporter som sparer ejendomsadministrationens tid

Helt overordnet så synes jeg vældig godt om firmaets aktive måde at henvende sig på. De er selv opsøgende i forhold til ris/ros. Den kontakt synes jeg er meget vigtig!

​Hvad angår rengøringen helt konkret, så kan jeg tydeligt se at det er langt langt bedre end hvad vi tidligere har haft af rengøring. Jeg er derfor meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med den service, I yder. Det er sjældent, jeg selv møder jeres personale, men har kun hørt godt om dem. Jeg har intet at udsætte på kvaliteten af jeres service. Især synes jeg, at den månedlige inspektion og afrapportering er guld værd.

​Jeg har i det hele taget intet at beklage mig over, jeg er virkelig meget tilfreds med jeres service og den aftale jeg har med jer.

Personligt er jeg meget tilfreds med jeres service og også kvaliteten. Du skal have stor ros for din positive måde at være på når jeg har henvendt mig til Danneskjold Ejendomsservice.

Vi er meget tilfredse med Danneskjolds arbejde med rengøring og håndtering af forefalden arbejde på vores ejendom. Rengøringen er altid udført til tiden og med en langt højere standard, end vi tidligere har oplevet. Stinne udfører kontol af det udførte arbejde, og hun er som oftest på forkant med småjusteringer, før end det bliver til gene for os.

​Alt i alt foregår arbejdet uden vi bemærker det – hvilket er vigtigt for os som bestyrelse, da det gør vores arbejde nemmere”

Danneskjold Ejendomsservice har været fantastiske til det hele. De laver altid et godt job, er stabile, venlige og altid på toppen af det hele. Kan altid regne med dem og deres arbejde. Kan stærkt anbefales :)


Danneskjold Ejendomsservice har været vores stabile leverandør af rengøring i længere tid. Vi er yderst tilfredse med rengøringen og deres hurtige service.

Meget fin service og professionel virksomhed!

God service minded effektivitet

Meget nem at arbejde med, altid klar til at yde god service ud fra vores behov. Jeg har bemærket, at de vil gå ud over andre for at sikre, at kundeoplevelsen er behagelig. Vil stærkt anbefale.


Jeg har nu været kunde hos Danneskjolds Ejendomsservice i 6 år. I modsætning til tidligere rengørings firmaer så levere de altid god og stabil rengøring til en yderst fair pris. Kan varmt anbefale dette firma.


Vi er meget glade for Danneskjolds Ejendomsservice. Der er grundige, pålidelige, effektive og fleksible. Og prisen er yderst rimelig. Henrik Palsmar, bestyrelsesformand, E/F Blommehaven


De gør et fantastisk arbejde hver gang!!!


Pålidelige og søde medarbejder med arbejdsmoralen i top. Fem stjerner fra mig!


Nice people, doing professional service. Know them for several years now and the quality is consistent.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Danneskjold Ejendomsservice ApS