Trappevask

Hos Danneskjold Ejendomsservice tilbyder vi trappevask. En ren og skinnede trappeopgang er starten på en god oplevelse for din gæst. Sådan en opgang kan vi levere på en måde, der emmer af kvalitet.

Stol trygt på os

Da vi er et mindre personligejet firma, har vi mulighed for at holde tæt kontakt med både jer som kunde og vores samarbejdspartnere. Derfor overholder vi også vores aftaler og sørger for en god trappevask til dig som kunde.

Før vi vasker gulvet, sørger vi for at støvsuge eller feje trappen grundigt. Derefter laver vi en trappevask med flere hold rent vand, ligesom vi sørger for at træværk, lister og balustre er rene og fri for støv.

Vi starter vores trappevask med en grundig hovedrengøring og anvender naturligvis den plejesæbe, som er passende for underlaget. Det sikrer din opgang en god behandling og en længere levetid.

Ring til os hvis du mangler en trappevask

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du står og mangler en trappevask. Vi holder til i København, Valby og på Frederiksberg, og vi vasker gerne alle trapper i byen og omegn. Vi kan kontaktes på 28 96 42 50, og vi vil gerne give dig et uforpligtende råd med på vejen om, hvordan du holder din opgang mest ren. Med Danneskjold Ejendomsservice er du sikker på, at det første indtryk bliver rent og indbydende.​